Με γνώμονα τη διάδοση της γνώσης και την εκπαίδευση καλλιεργητών και κυνηγών τρούφας τα τελευταία χρόνια, οργανώνουμε σεμινάρια και ημερίδες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, προς ενημέρωσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα.

Επιτόπιος Έλεγχος

 

Έχοντας στο ιστορικό μας πλέον τις πιο πετυχημένες καλλιέργειες τρούφας στη στερεά και τη νησιωτική Ελλάδα, είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε προβληματισμό ή απορία έχετε σχετικά με την καλλιέργειά σας.

Η παροχή τεχνικής υποστήριξης αποτελεί ένα σύνολο ενεργειών συμβουλευτικής και επιστημονικής τεκμηρίωσης όπου πραγματοποιούνται σε κάθε ενδιαφερόμενο, από την αρχική επίσκεψη στον εν δυνάμει χώρο καλλιέργειας με ανάλυση του εδάφους, εκτίμηση του εφικτού, επιλογή του κατάλληλου είδους δενδρυλλίου, καλλιέργεια – ανάπτυξη αυτών με συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση έως την καρποφορία και την ταυτοποίηση των ειδών τρούφας.

 

Κυνηγήστε μαζί μας

 

Το κυνήγι της τρούφας είναι εξαιρετικά ευχάριστη και επικερδής ενασχόληση που συνδυάζει την αγάπη προς τη φύση και την ικανοποίηση του κυνηγετικού ενστίκτου, χωρίς όπλα αλλά με τη συνοδεία και τη βοήθεια του τρουφόσκυλού σας.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά του κυνηγιού της τρούφας και στη δική σας περιοχή.

Ενημερωθείτε με μια πλήρη παρουσίαση περί τρούφας και στη συνέχεια ζήστε την εμπειρία  συλλογής της άγριας τρούφας με τα εκπαιδευμένα σκυλιά μας.

 

 

Τουριστική Δραστηριότητα

 

Η δραστηριότητα της καλλιέργειας, συλλογής, κυνηγιού και γαστρονομικής δοκιμής τρούφας αποτελεί μια παροχή εναλλακτικού τουρισμού, την οποία ήδη προσφέρουμε σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και φορείς τουρισμού του ορεινού κυρίως όγκου στην Ελλάδα. Αυτή η δραστηριότητα περιλαμβάνει:

  • Ολοκληρωμένη παρουσίαση περί τρούφας
  • Αναζήτηση και συλλογή άγριας τρούφας στην περιοχή σας
  • Γεύμα με τις τρούφες που συλλέξαμε σε επιλεγμένο εστιατόριο της περιοχής.