Ριζότο με τρούφα

TRUFFLE-2

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φρέσκια τρούφα, 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο), 4 κούπες ρύζι για ριζότο,
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο, 3 ¾ κούπες ζωμό
  • κρέατος,
  • ¾ κούπες τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να
  2. πάρει χρώμα.
  3. Προσθέτουμε το ζωμό εκτός μισής κούπας και ανακατεύουμε. Όταν το υγρό απορροφηθεί
  4. (~ 20 λεπτά), προσθέτουμε τον
  5. υπόλοιπο ζωμό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Κατεβάζουμε το σκεύος από τη φωτιά.
  6. Προσθέτουμε το βούτυρο και την